Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Για όσους δεν αντέχουν την πίεση του διεφθαρμένου συστήματος, η πόρτα είναι ανοιχτη. Ένας Ανεξάρτητος Έλληνας


      Όσοι παραμένουν πιστοί στη διακήρυξη των ανεξάρτητων Ελλήνων 24 Φεβρουαρίου 2012, συνεχίζουν χωρίς δισταγμό τον αγώνα. Για εκείνους που εσκεμμένα ή μη ανέλαβαν να υπηρετήσουν το διεφθαρμένο σύστημα τώρα που άρχισε να τρίζει, η πόρτα είναι ανοιχτή και τους ευχόμαστε καλό ταξίδι.
   Είστε ελεύθεροι πια να υπογράψετε δηλώσεις μετανοίας, και παράλληλα να αναλάβετε δέσμευση για την αυστηρή τήρηση της δανειακής σύμβασης και των μνημονίων, συμμετέχοντας ενεργά στην περαιτέρω εξαθλίωση των Ελλήνων και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. 
     Μπορεί να επιλέξατε να περιμένετε στην ουρά να στρατευθείτε με τη Νέα Δημοκρατία όταν ο κ. Σαμαράς κηρύξει την επόμενη πανστρατιά για τη σωτηρία της πατρίδας, (Ζηλέψατε ίσως τον τίτλο του σωτήρα). Μπορεί ο κ. Σαμαράς να χρειάζεται κάποιους που θα κλείσουν την πόρτα του κόμματός του στις επόμενες εκλογές. Μπορεί να επιστρατευθήκατε από κέντρα που έχουν τον τρόπο να ελέγχουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και δειλιάσατε. Δεν πιστεύω επίσης ότι μπορεί να υποκύψατε σε πιθανά προσωπικά σας συμφέροντα. 
     Σε κάθε περίπτωση ο λαός θα σας αξιολογήσει, εγώ σας εύχομαι με το καλό να συνεχίσετε την περιπλάνηση.
Σχετικό βίντεο : Αλλού κύριοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής