Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ WI-FI ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ



Σάββατο, Ιανουαρίου 10, 2015 Add Comment Aρθρα , Eπικαιρότητα , Αναδημοσιεύσεις , Ελλάδα , Πρωτοσέλιδα .  Βασικά, στην αρχή διάβασα αυτή την είδηση και στο καπάκι αυτή την είδηση.  Κακό πράγμα η εξαπάτηση σε κάθε περίπτωση, αλλά τουλάχιστον ο Λαρισαίος είχε μία πρωτότυπη ιδέα με την οποία απέδειξε ότι υπάρχουν αμέτρητοι αφελείς που μπορεί να την πατήσουν, ενώ ο Καλαματιανός χρησιμοποιεί την παλιά βάρβαρη μέθοδο της εξαπάτησης μερίδας αφελών που όμως εξ αιτίας τους την πατάνε και όλοι οι υπόλοιποι.  Εν ολίγοις, αν 100 αφελείς έστειλαν προκαταβολή στον Λαρισαίο, την πάτησαν μόνο αυτοί, ενώ αν ένα 30% των ψηφοφόρων αγοράσουν από τον Καλαματιανό θα την πατήσει όλη η χώρα και οι πολίτες της.
Πριν τις ευρωεκλογές, στις 21 Μαΐου 2014, ο Καλαματιανός είχε υποσχεθεί μέσω των εντύπων και των καναλιών του 550.000 νέες θέσεις εργασίας, φορολογικές ελαφρύνσεις, αύξηση των επενδύσεων και διάφορες ακόμη παροχές.  Ακριβώς δύο χρόνια πριν, στις 31 Μαΐου 2012 ο Καλαματιανός έταζε τη δημιουργία 150.000 νέων θέσεων εργασίας έως τα μέσα του 2013.  Σήμερα, στις 10 Ιανουαρίου του 2015, ο Καλαματιανός τάζει άλλες 770.000 νέες θέσεις εργασίας, φορολογικές ελαφρύνσεις, κοινωνικό κράτος, προστασία των οικονομικά αδύναμων και διάφορες παροχές.
Εντάξει, είναι φαιδρή η κομπίνα, κάνει μπαμ από μακριά δεν το συζητάμε.  Γίνεται όμως ακόμη πιο φαιδρή όταν στην αγγελία αναζήτησης ψήφων του Καλαματιανού διαβάζεις ότι υπόσχεται 70.000 νέες θέσεις εργασίας στη Ναυτιλία!  Αυτό δε μπορεί να στο υποσχεθεί ούτε εφοπλιστής που νοικιάζει πλοία μαζί με το προσωπικό τους από την Ιταλία, είναι δυνατόν να στο εγγυάται πολιτικός;  Κι όμως να που είναι!
Διότι όταν αυτός ο πολιτικός ταυτίζεται με τον Πάουλο Κοέλιο είναι πολύ λογικό να τα περιμένεις όλα απ’ αυτόν.  Όταν δηλαδή λέει – μόνος του, δίχως να τον ρωτήσει κανείς!- ότι θα βρεθούν 150 δισεκατομμύρια ευρώ για επενδύσεις επειδή «Αρκεί να το πιστέψουμε και θα το κάνουμε», τότε αντιλαμβάνεσαι ότι ο Λαρισαίος απατεώνας ήταν τουλάχιστον έξυπνος, αυτός εδώ είναι εντελώς χαζός και πιστεύει στο ότι «Όταν θέλεις κάτι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το κατορθώσεις».  Τον μπελά μου μέσα, δηλαδή.
Αυτή η χαζομάρα είναι που κάνει ακόμη πιο εξοργιστική την απόπειρα εξαπάτησης.  Μια χαζομάρα που εκδηλώνεται στην εξής εντελώς πρωτοποριακή σκέψη του Καλαματιανού: «Θα δώσουμε κίνητρα για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων από το εξωτερικό»!  Πώς το σκέφτηκε τώρα αυτό το ιδιοφυές; Κίνητρα για επαναπατρισμό κεφαλαίων από το εξωτερικό
δίνονται από το 2010 και δεν έχει επιστρέψει ούτε μισό ευρώ, δεν το γνωρίζει ο Καλαματιανός; Σχεδιασμός για κίνητρα για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων είχαν δοθεί προς έγκριση στην Task Force και στην Τρόικα το 2012.  Κίνητρα για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων εξέταζε τον Σεπτέμβριο του 2014 η κυβέρνηση Καλαματιανού.  Και παρ’ όλα αυτά η αλήθεια είναι ότι τα κίνητρα για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων έχουν ψηφιστεί γαμώτο!
Η αλήθεια είναι ότι ο Καλαματιανός κρύβει τη λέξη «περαιτέρω».  Θέλει απλώς να δώσει και άλλα κίνητρα ατιμωρησίας σε όσους έβγαλαν παράνομα τα χρήματά τους στο εξωτερικό και για όσους θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν απολαμβάνοντας εκ των προτέρων την ασυλία τους.  Αυτούς δηλαδή που από τη μία καταγγέλλει ο Καλαματιανός ως «λόμπυ της δραχμής» που έχουν τα λεφτά τους έξω και περιμένουν επιστροφή στη δραχμή για να αγοράσουν πιο φτηνά, από την άλλη τους προσφέρει κίνητρα και ασυλία για να συνεχίσουν να τα κρατάνε έξω.
Κι όλα αυτά ενώ έχει χαντακώσει τη Λίστα Λαγκάρντ, τη Λίστα Λιχτενστάιν και όλες τις λίστες που περιέχουν ονόματα με παράνομους τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.  Αντί, λοιπόν,  να τους ξετινάξει, τους βοηθάει.  Και αυτό το υπόσχεται στους απολυμένους, στους άνεργους, στους κατεστραμμένους και τους ζητάει να τον ψηφίσουν.
Είναι μία πραγματικά απίστευτη κομπίνα στην οποία ελπίζω να μην τσιμπήσουν πολλοί.  Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε όλοι μας άσχημα ξεμπερδέματα.  Εύχομαι πάντως κάποια στιγμή να διαβάσω ότι ο «Ο 64χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Καλαμάτα το μεσημέρι της Παρασκευής.  Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργοί του, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα». Αμήν.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής