Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ

Φαίνεται πως ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δεν είναι αρεστός, όχι μόνο στους δανειστές αλλά και στα γνωστά… παπαγαλάκια!
Με ένα προκλητικό άρθρο, ο Economist επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα Βαρουφάκη συμβουλεύοντας αυτή τη φορά την ελληνική κυβέρνηση να τον αντικαταστήσει και να συμμαχήσει με το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Στο επίμαχο άρθρο του ο Economist αναφέρει για τις έντονες σχέσεις του κ. Τσίπρα με την κ. Μέρκελ: 
«Ο Αλέξης Τσίπρας στις δύο συναντήσεις του με την Ανγκελα Μέρκελ θα έχει την ευκαιρία να ηρεμήσει τα πράγματα, αν και θα είναι μια δύσκολη διαπραγμάτευση ανάμεσα στην πιο ισχυρή ηγέτιδα της Γερμανίας και τον μεγαλύτερο ταραχοποιό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πρέπει να επικεντρωθεί στην επείγουσα αποστολή του να πάρει στο χέρι μια συμφωνία».
Παράλληλα, προτρέπει τον Έλληνα πρωθυπουργό να σπάσει τη συμφωνία με τους ΑΝΕΛ και να συνεργαστεί με το Ποτάμι ενώ για τον κ. Βαρουφάκη αναφέρει:
«Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να κάνει μια καλή αρχή με την αντικατάσταση του φλύαρου υπουργού Οικονομικών του, Γιάνη Βαρουφάκη, με έναν υπουργό πιο ρεαλιστικό. Θα είναι καλύτερα επίσης αν διέκοπτε τη συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Ελληνες που είναι δεξιό κόμμα και ζητούσε συνεργασία με το Ποτάμι».

«Ο κ. Τσίπρας…», καταλήγει το δημοσίευμα, «…δεν πρέπει να χάσει άλλες ευκαιρίες αν θέλει η χώρα του να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ. «Αν δεν κινηθεί γρήγορα θα ανακαλύψει σύντομα ότι οι ευκαιρίες του και οι πιθανότητές του για παραμονή έχουν εξαντληθεί».πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής