Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Κάθε λαός επαναστατεί μόνο αν συντρέξουν σωρευτικά κάποιες απαραίτητες θα λέγαμε προϋποθέσεις, διαφορετικά υποδουλώνεται και αφανίζεται.



Επειδή είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα της εξέγερσης, περιληπτικά διατυπώνω κάποιες σκέψεις.

Είναι επιβεβλημένο να συνειδητοποιήσει ο λαός ότι υπάρχει επικίνδυνος εχθρός πολύ ποιο ύπουλος από τα  Γερμανικά κατοχικά στρατεύματα που απειλεί να τον αφανίσει.  Πρέπει να γίνει συνείδηση ότι το κυρίαρχο αυτή τη στιγμή  είναι η απαλλαγή από όσους  οδηγούν την πατρίδα του στη υποδούλωση και στην υποταγή  σε ξένα κέντρα συμφερόντων, και να απεγκλωβιστεί από το προπαγανδιστικό ψευτοδίλημμα  ότι οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση είναι σίγουρα καταστροφική,
και ότι τάχα  είναι μονόδρομος αυτό που το διεφθαρμένο κατεστημένο με εντολές ανθελληνικών κέντρων εφαρμόζει.

Άραγε  οι λαοί που αποφάσισαν να διώξουν τον κατακτητή, τους προβλημάτιζε ποτέ η επόμενη μέρα? Αλλοίμονο, τότε θα είχαμε ακόμα Οθωμανική αυτοκρατορία ή Γερμανική κατοχή. Πάντα οι λαοί βρίσκουν το δρόμο τους, αρκεί να αποκτήσουν αυτοδιάθεση. Η προπαγάνδα των δοσίλογων και ο προβληματισμός για την επόμενη μέρα είναι τα επιχειρήματα του σάπιου κατεστημένου που δουλικά υπηρετεί συμφέροντα. .

Υπάρχουν σίγουρα οι βασικές προϋποθέσεις  που υπό κανονικές συνθήκες ο Ελληνικός λαός θα έπρεπε να εξεγερθεί,  πάντως σίγουρα κάνουν λάθος όσοι πίστεψαν ότι ο λαός είναι σε λήθαργο, οι άλλες ανοησίες που διαδίδονται ότι τάχα βολεύτηκε στον καναπέ.

Απουσιάζει  ακόμα η Ηγετική ομάδα που θα συντονίσει πρώτα την ενημέρωση των πολιτών και θα ενσαρκώσει τους  παραπάνω κινδύνους με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο, έντυπο υλικό, απ ευθείας επαφή, ώστε η ήδη γενικευμένη λαϊκή δυσαρέσκεια, να μετατραπεί σε διάθεση για δράση. Και ο φορέας που θα εμπιστευτεί και θα τον καθοδηγήσει.

Όποιος  φορέας και αν αναλάβει αυτό το έργο θα έχει ταυτόχρονα να αντιπαλέψει τα καθεστωτική παραπληροφόρηση που μεθοδικά θα προσπαθεί  να σβήσει τα ίχνη του εχθρού και να διαβάλει όσους το προσπαθήσουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής