Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Τζιτζικώστα στηρίζει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου..


Η φήμη κυκλοφορεί και δημοσκοπικά, να φανούν οι αντιδράσεις του κόσμου. Βεβαίως, μαζί με τις φήμες, κυκλοφόρησε (σύμπτωση, σύμπτωση) το αφιέρωμα του ΔΟΛ στον Κωνσταντίνο, ο οποίος “έσπασε τη σιωπή του“. Και μια και ο άνθρωπος μίλησε, το Βήμα φρόντισε να τον προσφωνήσει ως “Βασιλεύς των Ελλήνων“, απαλείφοντας το ενοχλητικό “τέως“.
Ως εδώ τίποτα το ενδιαφέρον, αλλά πάμε να συρράψουμε όχι και τόσο άσχετα μεταξύ τους πρόσωπα:
Υποψήφιος για το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Γόνος του Γεωργίου Τζιτζικώστα, ο οποίος είχε διατελέσει Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης (τζάκι είπατε;). Ο αείμνηστος Τζιτζικώστας ήταν επιστήθιος φίλος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.
Την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα στήριξε η βουλευτής Ιωαννίνων κι εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. “Πιστεύω ότι ο κ. Τζιτζικώστας και ιδεολογικά τοποθετημένος είναι σωστά, έδειξε ότι έχει τις διοικητικές ικανότητες, πιστεύω ότι έχει και τη διάθεση, την τόλμη και την ικανότητα να αλλάξει αυτά που χρειάζονται στη Ν.Δ., να επανασυνδέσει με ένα ευρύτερο κοινό και να “μεγαλώσει” την παράταξη έτσι ώστε να μας οδηγήσει σε μια νίκη, σε σχέση με τον κ. Τσίπρα. Είναι σίγουρα ο πιο ικανός γι’ αυτό” είχε πει.
Κόρη του καθηγητή Πυρηνικής Φυσικής, Παναγιώτη Ασημακόπουλου, που καταγόταν από την Πύλο της Μεσσηνίας κι οποίος ήταν συμμαθητής στη Σχολή Αναβρύτων με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, με τη σύζυγό του Άννα – Μαρία, βάφτισαν την Άννα Μισέλ.
Το κόμμα του Νικόλαου έρχεται για να καλύψει ένα κενό που υπάρχει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία (απορροφώντας μεγάλο κομμάτι της) και το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα έχει δεξαμενή στη Χρυσή Αυγή, όπου συστεγάζονται ουκ ολίγοι βασιλόφρονες (ακόμα και από τα απομεινάρια του ΛΑ.ΟΣ). Κι επειδή όλα αυτά δεν μπορεί να τα πετύχει ο Νικόλαος με παρακαταθήκη το… γαλάζιο αίμα του, έρχονται οι συμπαίκτες. Νέοι, ωραίοι και… πλούσιοι.
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου λέγεται πως είναι (χωρισμένη ούσα) ζευγάρι με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, πρώτο ξάδελφο της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη. Σύμπτωση!
Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ είναι επιστήθιος φίλος του Παύλου Γερουλάνου, Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου και μετέπειτα σε αυτή του Παπαδήμου, υπέρμαχο του “μνημονίου”.
Ένθερμος υποστηρικτής του Απόστολου Τζιτζικώστα είναι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος είναι ζευγάρι με τη Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του προέδρου του ΠΑΟΚ (και σημαντικού οικονομικού παράγοντα), η οποία τυγχάνει να είναι η εξ απορρήτων του θείου της.
Τη γνωριμία ανάμεσα στους δύο νέους (Παπαμιμίκο και Σαββίδη) φέρεται να έκανε η Εύα Καϊλή (ΠΑΣΟΚ- Ελιά και… Κώτσο βασιλιά).
Μεγάλα παιδιά είσαστε, κάντε τις αναγωγές και τους συσχετισμούς.
Αντί επιλόγου: Ένας Ινδός σοφός και πολιτικός (παλιά υπήρχε αυτό ο συνδυασμός), ο Τσανάκυα, έλεγε 300 χρόνια πριν γεννηθεί ο Χριστός: “Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τα ποτάμια, άντρες που οπλοφορούν, ζώα με γαμψά νύχια ή κέρατα, γυναίκες και μέλη της βασιλικής οικογενείας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής