Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...ΕΤΣΙ Ε???

"Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα "!  Αυτή τη βαρύγδουπη αρλούμπα μας ξεστόμιζαν κάθε φορά.  Αυτή τη σαχλαμάρα έκαναν "τσίχλα" οι γαλάζιοι και πράσινοι λήσταρχοι, που τρωγόπιναν εις υγεία του κορόιδου, του έλληνα ψηφοφόρου...
Γιατί η δικαιοσύνη είναι στα μέτρα τους.  Που και που αναγκάζονται να δώσουν μερικά πιόνια, να πετάξουν μερικά "καμένα χαρτιά" για να αποφύγουν την τιμωρία των "ανωτέρων αξιωματούχων". Ο Τσοχατζόπουλος πχ  μπήκε στη φυλακή, όταν... στριμώχθηκαν από την κατακραυγή του κόσμου για τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, που έκαναν τόσα χρόνια, χωρίς κανείς τους να τιμωρηθεί.
 Λεηλασία, την οποία χρυσοπληρώνουμε εμείς, που δεν διαχειριστήκαμε και δεν πήραμε ποτέ τίποτα.
Ο Άκης ήταν "συνταξιούχος λωποδύτης" δεν ήταν σε θέση να βλάψει την κυβέρνηση ρίχνοντας την, κι έτσι τον δώσανε.  Ένοχος σαν την αμαρτία έφαγε και "την πέρασε μπέικα" για αρκετά χρόνια.  Αν ήταν ακόμη υπουργός όμως, δεν θα τον πείραζαν. Θα μας έλεγαν τη γνωστή ατάκα  "Όποιος έχει στοιχεία...", θα μιλούσαν για "σκανδαλολογία", θα "αποφάσιζε η βουλή" δηλαδή οι υπόλοιποι της συμμορίας κι έτσι θα έβγαινε λάδι, ψηφίζοντας προέδρους της δημοπρασίας μαζί με κατοχικούς δικτατορικούς νόμους σαν καλός υπηρέτης του κεφαλαίου.
Τα ίδια και χειρότερα με τον Τσουκάτο ή τον αρχηγό του ΛΑ(Γ)ΟΣ.  "Την παραπομπή του Θόδωρου Τσουκάτου  σε δίκη με το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος ζητά ο εισαγγελέας Γαληνός Μπρης σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens και ειδικότερα την «σύμβαση 8002» της γερμανικής εταιρείας με τον ΟΤΕ για την ψηφιοποίηση των κέντρων του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορούμενοι μαζί με τον Θόδωρο Τσουκάτο είναι ακόμη 63 άτομα.  Η ζημιά για το δημόσιο υπολογίζεται σε περίπου 70 εκατ. ευρώ ωστόσο τα 40 εμφανίζονται «ορφανά» και χωρίς αποδέκτες".
Πολύ "γρήγορα" κινήθηκε η δικαιοσύνη. Αστραπή σκέτη! Αν ήταν κάποιος φουκαράς που χρωστάει κάποιο δάνειο, θα ήταν ήδη μέσα. Το ίδιο ακριβώς, αν έκλεβε κάποιος καμιά κονσέρβα. Θα είχε εκτίσει την ποινή εδώ και χρόνια.
Όταν κάποιοι άνθρωποι φώναζαν όχι μόνο για τον Τσουκάτο  ή τον Καρατζαφύρερ,  αλλά και για πολλούς άλλους - που σήμερα μας ζητάνε με θράσος να πληρώσουμε τα σπασμένα τους - τι μας έλεγαν; Αυτό το ηλίθιο "κλισέ",  που μόνο ενοχή δείχνει.  Μας ζητούσαν "στοιχεία".  Γιατί ήξεραν να αλληλοκαλύπτονται.  Όπως καλύπτουν σήμερα τα υποβρύχια, τις βρώμικες συμβάσεις έργων, τα άθλια ρουσφέτια σε κανάλια, εφοπλιστές και πολυεθνικές, το ξεπούλημα και άλλα πολλά σκάνδαλα. 
Όταν συκοφαντούν όμως οι ίδιοι απλούς ανθρώπους από τα ΜΜΕ, το κάνουν χωρίς στοιχεία... Να υποθέσω ότι δεν ήξεραν,  όσοι τους υπερασπίζονταν και είναι στην κυβέρνηση;  Αλλά τους τα είχαν πει.  Την άλλη φορά λοιπόν, που θα ακούσουμε για κάποιον τις γελοίες δικαιολογίες τους, θα πέσουν καρπαζιές.  Γιατί όταν χάνονται λεφτά, κάποιος τα βουτά, δεν εξαφανίζονται μόνα τους.  Κι όπως να το δεις, υπεύθυνος κάθε φορά είναι ο διαχειριστής, δηλαδή η κυβέρνηση και τα κόμματα που την αποτελούν.  Είτε επειδή έκλεψαν οι ίδιοι, είτε επειδή δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την κλοπή. Ούτε ενήργησαν για επιστροφή των κλεμμένων και τιμωρία των ενόχων,  παρά μόνο όταν οι απατεώνες έχουν γίνει απλοί πολίτες και οι επόμενοι θέλουν να κατευνάσουν (όπως νομίζουν) τα πνεύματα...

Γι αυτό πρέπει να πέσουν ΤΩΡΑ.  Όχι μόνο γι αυτό αλλά και γι αυτό. Γιατί μόνο τότε θα σπάσει το απόστημα.  Όσο μένουν καλύπτουν τα ίχνη τους και τρώνε ακόμα περισσότερα. Και πάντα θα μας ζητάνε στοιχεία!  Να ζητήσω κι εγώ να μου πουν αφού δεν υπάρχουν τάχα αποδείξεις, που πήγαν τα κλεμμένα;



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής