Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Όποιος ζητά «να τους πνίξουμε» δεν είναι ηλίθιος. Είναι πράκτορας των Τούρκων


ΠΩΣ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ «ΣΩΤΗΡΑ»
…και πως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι «Τούρκοι και ναζί, το ίδιο μαγαζί». Για τους τουρκόφρονες Ούγγρους που θεωρούν τους τουρκους «αδέλφια» έχουμε αναφερθεί διεξοδικά.
Για τους Αυστριακούς, τους μεγάλους δοσίλογους των Τούρκων στην Ευρώπη, έχει μιλήσει η ιστορία. Από την προδοσία του Ρήγα Φεραίου, ως το κτροφείο νεότουρκων, Λένιν, Χίτλερ.
Αυτό που πρέπει να ελεγχθεί είναι ο ρόλος των ντόπιων του μαύρου μετώπου, ειδικά των γραβατωμένων που δρουν με μία φιλελεύθερη προβιά. Για τους «άλλους», τους νεοναζί ισλαμοφασίστες που χρησιμοποιούν την Ελληνική σημαία ως φερετζέ, ο ρόλος τους έχει αποκαλυφθεί από την εμπλοκή τους σε εισαγωγή και διακίνηση τούρκικης ηρωΐνης σε συνεργασία με το τουρκικό «βαθύ κράτος».
Ο τουρκικός σχεδιασμός από την δημιουργία της προσφυγικής κρίσης που οι ίδιοι δημιούργησαν προκαλώντας την σφαγή στην Συρία, ήταν σατανικός με πρωτεργάτη τον «χαμογελαστό» Νταβούτογλου. Και η μεθόδευση ήταν η «ανθρωπιστική έρευνα και διάσωση» την οποία η Τουρκία έχει χρησιμοποιήσει πολλάκις για να δημιουργήσει τετελεσμένα στο Αιγαίο.
Η Τουρκία λοιπόν σχεδίαζε να εξαπολύσει ένα ανεξέλεγκτο κύμα προσφύγων με σαπιοκάραβα και φουσκωτά – φέρετρα ώστε μα δημιουργηθεί εκατόμβη στο Αιγαίο. Γεγονός που θα την βοηθούσε να τεκμηριώσει αδυναμία της Ελλάδας να ανταποκριθεί στις διεθνείς της υποχρεώσεις «εντός των θαλασσίων συνόρων της». Διότι οι δόλιοι του μαύρου μετώπου αποκρύπτουν ότι στα θαλάσσια σύνορα, αποτροπή υπάρχει μόνον σε περίπτωση στρατιωτικής εισβολής. Για τους ναυαγούς υπάρχει μία και μόνη υποχρέωση: Έρευνα και διάσωση.
Πόσες φορές η Τουρκία επιχείρησε με δόλια μέσα να παρουσιάσει την Ελλάδα διεθνώς ως «φονιάδες»; Και την ίδια στιγμή οι ντόπιοι πράκτορες τους, ωθούσαν την Ελλάδα να γίνει φονιάς!
Έτσι η αδυναμία της Ελλάδας θα έδινε την ευκαιρία στην Τουρκία με επίκληση μάλιστα του διεθνούς δικαίου, να εισβάλλει στο Αιγαίο με πρόφαση την προστασία των προσφύγων, την έρευνα και την διάσωση.
Αυτός ακριβώς ο κίνδυνος, αυτή η εισβολή απετράπη από την ηρωική δράση του Ελληνικού λιμενικού, των ενόπλων δυνάμεων, των Ελλήνων πολιτών που κυριολεκτικά κράτησαν τις Θερμοπυλες στο Αιγαίο, συνθλίβοντας την τουρκική προπαγάνδα.
Ο Έλληνας έγινε συνώνυμο του ηρωισμού και του ανθρωπισμού με ολόκληρη την ελεύθερη ανθρωπότητα – πόλη των τουρκόδουλων – να υποκλίνεται.
Η εμπλοκή του ΝΑΤΟ που ακολούθησε ως προέκταση της Frontex, έβαλε ταφόπλακα στον ολέθριο τουρκικό σχεδιασμό, αναγνωρίζοντας για πρωτη φορά τα θαλάσσια σύνορα όπως τα ορίζει η Ελλάδα και παρέχοντας πλέον δεκάδες περιπτώσεις για «αδυναμία» των Τούρκων να φυλάξουν τα χωρικά τους ύδατα, δημιουργώντας φωνές που -δειλά στην αρχή- ζητούν ακομα και παρέμβαση του ΝΑΤΟ στην Μικρά Ασία. Πλήρης αντιστροφή της μεθόδευσης δηλαδή, που θα ολοκληρωθεί με την κοινή σύνοδο ΕΕ – Τουρκίας.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο βρώμικο ειναι το τουρκικό γεωπολιτικό παιχνίδι, αλλά κυρίως ότι ο πραγματικός πατριωτισμός είναι η διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων και όχι οι κραυγές. Που σήμερα αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι οι πατριδοκάπηλοι δεν είναι ηλίθιοι, αλλά θαυμάσιοι πράκτορες των Τούρκων.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής