Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πέφτουν οι μάσκες: Ο αποκεφαλισμένος δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει την συνεργασία ισλαμοφασιστών – τουρκίας!!

Ο Steven Sotloff είναι ο δεύτερος δημοσιογράφος που αποκεφάλισαν οι ισλαμιστές και έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο. Όπως και ο πρώτος Αμερικανός δημοσιογράφος, έτσι και ο Sotloff είχε πάει στην Συρία με πρόθεση να καλύψει τον δήθεν απελευθερωτικό αγώνα. Η αποκάλυψη όμως του HellasForce που θα προκαλέσει αίσθηση, αποκαλύπτει ένα τρομερό παρασκήνιο πίσω από την δολοφονία του άτυχου άνδρα.
Συγκεκριμένα, ο Steven Sotloff ήταν ο δημοσιογράφος που ανακάλυψε ότι οι ισλαμιστές της ISIS είχαν στην κατοχή τους το δολοφονικό αέριο Sarin, με το οποίο έγιναν δύο δολοφονικές επιθέσεις που οι δυτικοί προσπάθησαν να χρεώσουν στον Άσαντ.
Το γεγονός αυτό προξένησε μεγάλη εντύπωση στον Sotloff που είχε τελείως διαφορετική εικόνα για τον πόλεμο στην Συρία. Έτσι, άρχισε να ερευνά πως είναι δυνατόν οι ισλαμιστές να έχουν τέτοιο όπλο στην κατοχή τους. Η έρευνα του λοιπόν κατέληξε στην Τουρκία! Εκεί ακριβώς είχαν αποθηκευμένα τα χημικά τους όπλα οι ισλαμιστές!
Η ανταπόκριση του όμως, δεν δημοσιεύθηκε ποτέ. Παρότι ο ιδιος την είχε τεκμηριώσει. Όταν όμως η τούρκικη εφημερίδα Todayszaman αποκάλυψε την περίεργη σύλληψη ισλαμιστών εντός τουρκικού εδάφους, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους το φονικό αέριο, εξοργισμένος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το συμβάν. Εκφράζοντας την αρνητική του έκπληξη, γιατί τα διεθνή μέσα απέκρυπταν αυτή την πολύ σοβαρή είδηση που επιβεβαίωνε και το ρεπορτάζ του!
Όλα αυτά, στις 30 Μαΐου του 2013…

Το ρεπορτάζ του Sotloff δεν δημοσιεύθηκε ποτέ. Ο ίδιος βρέθηκα αποκεφαλισμένος, όπως ακριβώς επιθυμούσε το βαθύ κράτος της Τουρκίας. Σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι οι δήθεν τζιχαντιστές δεν είναι τίποτε άλλο από τακτικός στρατός του τουρκικού κράτους.πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής