Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Βίντεο από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές έχει η κυβέρνηση.

Βίντεο από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές έχει στην διάθεσή της η κυβέρνηση Σαμαρά. Το βίντεο με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα, ως απάντηση στο βίντεο Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, αλλά έχει πολύ καλή ποιότητα. Με εντολή Σαμαρά, το βίντεο σκηνοθέτησε ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος που έχει μεγάλη εμπειρία από τηλεοπτική σκηνοθεσία στα καλλιστεία.
Στο βίντεο εμφανίζεται η Ελλάδα να βγαίνει στις αγορές να πάρει δάνειο και οι αγορές να την υποδέχονται με χειροκροτήματα και να την ραίνουν με πετροδολάρια.


Στο βίντεο συμμετέχουν ως κομπάρσοι 2 εκατομμύρια άνεργοι, εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες στο εξωτερικό, νεόπτωχοι και νεοάστεγοι, ενώ την παράσταση κλέβουν μερικές εκατοντάδες Έλληνες αυτόχειρες που τα πνεύματά τους πετάνε ανέμελα και χαρούμενα μέσα στο νέο δάνειο, δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα.
Σε ρόλο guest star εμφανίζεται στο βίντεο η Τσιγκολελέτα που δεν είναι τίποτε άλλο από το νέο Μνημόνιο που δεν θα το λένε, όμως, Μνημόνιο αλλά θα το λένε Τσιγκολελέτα που είναι πιο χαρούμενο και δεν θα τρομάζει τους Έλληνες τηλεθεατές που είναι εντελώς χάπατα.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής