Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Παρακράτος

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από την ημέρα που βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, (έστω και αν αυτός ανήκει στην Χ.Α) παρέδωσε με τον ποιο επίσημο τρόπο στην Βουλή το επίμαχο βίντεο με τον κ. Μπαλτάκο.
Μάθαμε πολλά όλες αυτές τις μέρες.
Ο κ. Μπαλτάκος κατηγορήθηκε και λοιδορήθηκε για τις παρέες του.
Άραγε μας ξαναγυρνάνε στα μπλε και πράσινα καφενεία; Από πότε η Ελληνική Δημοκρατία δεν μιλά με εγκληματίες;


Γιατί θα πρέπει να μαθαίνω ποιός είναι εγκληματίας από το MEGA, από τον Πρόεδρο ή τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και όχι από τον Δικαστή;
Αλλά ας το αφήσω. Οι καιροί έχουν αλλάξει και μάλλον...
το να μιλάς για δημοκρατία απλά αυτοξευτελίζεσαι.
Θα ξαναγυρίσω στο επίμαχο βίντεο.
Ο Κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μπαλτάκος, συνδαιτυμόνας του κ. Κασιδιάρη μεταξύ τυριού και αχλαδιού και χωρίς να ασκηθεί πάνω του βία αναφέρει ορισμένα πράγματα.
Ίσως θα πρέπει να αφαιρέσω τα ονόματα για να γίνω ποιό κατανοητός.
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, γνωστός και καταξιωμένος νομικός, συζητά με έναν βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, στο γραφείο του στην Βουλή.
Δεν είναι μεθυσμένος αλλά και ούτε φαίνεται κάτω από την επιρροή ναρκωτικών.
Η συζήτηση κατατίθεται στην Βουλή των Ελλήνων και γίνεται γνωστή στον Ελληνικό λαό, ή τουλάχιστον σε όσους από εμάς δεν αρέσκονται στην λογοκρισία.
Από το στόμα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου ακούγονται συκοφαντίες για την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης αλλά και επίσης εναντίον δύο Υπουργών της Ελληνικής Κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού κ.κ. Σαμαρά.
Από όσο γνωρίζω ο κ. Μπαλτάκος δεν είναι βουλευτής.
Δεν υπάρχει ένας Εισαγγελέας να τον καλέσει και να τον ρωτήσει τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει με τέτοιο τρόπο για θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό;
Δεν υπάρχει ένα πολιτικό κόμμα που να ζητήσει, εκτός της παραίτησης Υπουργών, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, την διεξαγωγή έρευνας για το αν υπάρχει πιθανότητα εκτέλεσης αξιόποινων πράξεων πίσω από τα λεγόμενα του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου;
Ή απλά τον κράζουμε φασίστα στις τηλεοράσεις για να κληρονομήσουμε ανέγγιχτο αύριο το παρακράτος;

Και στόχος της τελευταίας παραγράφου δεν είναι όπως πολλοί θα σκεφθούν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι ΑΝΕΛ το ΚΚΕ η ΔΗΜΑΡ ακόμα και τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής