Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Γύφτοι τα φτιάξαν τα καρφιά..

    
Η εποχή που τις αλυσίδες των σκλάβωνκαι τα καρφιά που σταύρωναν τους επαναστάτες τα έφτιαχναν οι σιδεράδες, οι γύφτοι κατά την κοινή ονομασία, τελείωσε.
     Τώρα τα δικά μας καρφιά και τις αλυσίδες τα φτιάχνουν οι σύγχρονοι γύφτοι των καναλιών κι εφημερίδων των ''εθνικών''  εργολάβων, εφοπλιστών, και προμηθευτών.
     Αυτοί απεργάζονται και ''επικοινωνούν'' την χούντα  Ψευταρά.  Κι αυτοί ίσως είναι πιό επικίνδυνοι απ' όλους.

     Γι αυτό, τους διώχνουμε απ' τα σπίτια μας.  Κλείνουμε τις τηλεοράσεις.  Στην ανάγκη τις σπάμε! (ο καθένας την δική του).  Φιμώνουμε τους πολιτικούς απατεώνες που τρυπώνουν στο σαλόνι και στο κεφάλι μας.  Δεν τους δίνουμε βήμα να μολύνουν με τα ψυχικά και ηθικά τους λύματα καθέναν από μας και την κοινωνία σαν σύνολο.
     Για όσους δεν αντέχουν χωρίς τηλεόραση, υπάρχουν ωραιότατα  ντοκυμαντέρ για την σεξουαλική ζωή της σαύρας, ας πούμε, απείρως πιό ενδιαφέροντα απ' τις παπαριές του Παπαμαμάκα της νεολαίας Ψευταρά,
     ..καθώς ακόμη και τσόντες, προτιμότερες κι αυτές για τους λάτρεις του είδους, από το να βλέπουν τον δημόσιο καθημερινό αυνανισμό των διάφορων Μπουμπούκων!
     Οι Ψευταράδες,  οι Αυτού Χυδαιότητες αντιπρόεδροι, οι κάθε λογής δωσίλογοι της κυβέρνησης υπάρχουν.  Και δρούν, και προδίνουν ακατάπαυστα.
     Όταν όμως σταματήσουμε να ακούμε την βοή που παράγουν δεν θα  ''υπάρχουν'', για να μας αποπροσανατολίζουν, να μας απειλούν, να μας δηλητηριάζουν με την ''σκέψη'' τους!
     Και έτσι,
     ..ψύχραιμοι και νηφάλιοι,
     ..με μόνο οδηγό   την οργή,
     ..και το μίσος μας για κάθε μορφή ολοκληρωτισμού,
     ..θα γκρεμίσουμε δωσιλόγους, Ψευταράδες, κάθε λογής προδότες,
     ..και προπαντός αυτούς χωρίς τους οποίους οι προηγούμενοι δεν θα ήταν τίποτα:
     Τους ''γύφτους''!..


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής