Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Φεύγει και ξοφλάει!Φεύγει ο δοσίλογος.  Πριν φύγει όμως φροντίζει για τα ζωντανά του.  Δυο γίδια λοιπόν πήγαν πίσω στο μαντρί.  Μένουν βέβαια αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι για να πάρει ποσοστό πάνω από 20%...
Δυο  κηφήνες που είχαν ψηφίσει γλάστρα για πρόεδρο βολεύτηκαν στα ψηφοδέλτια...

της νέας δημαγωγίας (ΝΔ).  Περιμένω να πάει κι ο ψαριανός, να μπει κι αυτός σ' ένα κλουβί στο ζωολογικό κήπο της δεξιάς.  Στα γίδια χρειάζεται πάντα ένας σκύλος, έστω και ψωριάρης.

Τέλεια!  Επιβεβαιώνουν έτσι τον Χαϊκάλη, με αυτά τα νέα "ρουσφέτια".  Αυτοί πάνε, ο κόσμος τους φεύγει, τελικά υπάρχει κίνηση στο έλος της ΝΔ.
Το μελά μην ξεχάσετε.  Βάλτε τον κατά 80% στο ψηφοδέλτιο.  Πως γίνεται αυτό;  Να του κόψετε το όνομα:  Μελ...

Αχ αυτά τα "αθώα προεκλογικά δωράκια"!  Τώρα που είναι προεκλογική περίοδος θα ακούσουμε εκτός από τον τρόμο για την αντιπολίτευση και τα καλά που έκανε η κυβέρνηση.  Να, έβαλε σε "δουλειά" δυο άνεργα "παιδιά".  Ψήφισαν Δήμα και κέρδισαν μια καρέκλα κι ένα παχυλό μισθό.  Αν έμενε η κυβέρνηση θα έπαιρναν κι υπουργείο αλλά... τώρα θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, κρίμα.

Πάντως μου άρεσε αυτό το αστείο που έλεγε ο σαμαράς.  Πως τάχα οι ανεξάρτητοι δεν ψήφιζαν για κυβέρνηση αλλά για πρόεδρο!  Τελικά, είχε πολύ πλάκα.  Βέβαια ήταν από τα "πονηρά" ανέκδοτα, τώρα το κατάλαβαν κάποιοι...

Μην  ξεχάσετε τους υπόλοιπους.  Αν και μερικοί στη ΝΔ αισθάνονται μαλάκες.  Όχι γιατί ψήφισαν μνημόνια.  Έτσι θα αισθάνονταν, ΑΝ είχαν φιλότιμο.  Αλλά επειδή υπάκουαν στην κομματική γραμμή και τώρα θα μαζευτούν πολλοί υποψήφιοι για ελάχιστες βουλευτικές καρέκλες.   Και θα γίνει στη ΝΔ, όπως  σ' εκείνο το παιδικό παιχνίδι που τρέχουν γύρω, γύρω κι όταν σταματήσει το τραγούδι, όποιος προλάβει να κάτσει, βολεύτηκε!

Να δείτε γκρίνιες για την κόρη του Πατατούλη!  Ο μπαμπάς στη περιφέρεια να εξυπηρετεί προεκλογικά, η κόρη στη βουλή, κι οι υπόλοιποι... μπουκάλα!  Ναι, τώρα θυμάμαι γιατί είχαν ψηφίσει τα μπλε γίδια για τσοπάνη το σαμαρά: Γιατί ήταν εναντίον της οικογενειοκρατίας! Ά-χα, καλό ε;

Μια που είπα οικογένεια.  Τί κάνουν οι Άνταμς; Η κόρη κι ο γιός βουλή, ο εγγονός περιφερειάρχης κι ο παππούς - βρικόλακας, επίτιμος νεκροθάφτης. Κ ανά δισέγγονο παίζει; Τι θα πει "νωρίς είναι ακόμα" Κόμη Δράκουλα;  Από τώρα να καπαρώσει θέση, γιατί μετά τις εκλογές...  ΝΔ γιοκ.

"Ας  είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει".  Μπα, κάτω από 10 μέτρα τη βλέπω και με τον ΕΝΦΙΑ ταφόπλακα...πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής