Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πολύ γέλιο ρε παιδιά. Του Μπαγασάκου

Έπρεπε να σφίξουν οι κώλοι με την επερχόμενη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, για να διακτινιστεί ο Μιχελάκης και πενήντα χαρτογιακάδες στο ταρακούνημα της Κεφαλλονιάς. Γιατί άμα έχει το επιχείρημα ο ΣΥΡΙΖΑ "πού είναι το Κράτος;" πώς θα μπορούσε να ξεκινήσει η γκαιμπελική προπαγάνδα των παπαγάλων, που προωθούν το εκτόπλασμα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, μήπως και ευωδοθεί το εγχείρημα και σωθούν οι μελλοντικοί πελάτες της βί άϊ πί(VIP) πτέρυγας του Κορυδαλλού και άλλων σωφρονιστικών καταστημάτων.
Αυτό όμως είναι το λιγότερο.
Ο Αβραμόπουλος την έπεσε στον σκοπιανό επίσημο, αφενός μεν ξεφτιλίζοντας το πρωτόκολλο των εθνικών ύμνων, αφετέρου παριστάνοντας τον Σαμαρά του 93, έναντι του mea culpa Σαμαρά του 2013. Αν το προχωρήσει, θα κατουρηθεί απ' τα γέλια ο Μητσοτάκης. Πήγα να πώ "θα πεθάνει απ' τα γέλια" αλλά αυτό ειναι πολύ δύσκολο.
Για φανταστείτε τον Αβραμό με καμιά εικοσαριά βουλευτές να φλερτάρει τον ΣΥΡΙΖΑ, που το ξέρει το μαγαζί απ' τα νιάτα του;
Έ, ρε γέλια που έχουμε να κάνουμε!
Θα βγει μετά η Βούλτεψη και ο Γιακουμάτος και θα πουν ότι εκτός από το "κακό" ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσε τόσα χρόνια και μας κατέστρεψε," το "ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τώρα και την κακιά ΝΔ, ενώ ο Ντινόπουλος θα λέει ότι οι σκοτεινές δυνάμεις του κομουνισμού που είχαν παρεισφρήσει στην ΝΔ, έριξαν τις μάσκες.
Με αυτή την εναλλαγή των ρόλλων και των προσώπων έχουμε ζαλιστεί. Το επόμενο που θα περιμένουμε να δούμε, είναι η εθελούσια διαγραφή των ήδη αποπληρωμένων υποχρεώσεών του Ελληνικού Κράτους από το '65 και μετά, έργο των τελευταίων ημερών της παρούσας κυβέρνησης και ξανά απ' την αρχή. Όπως έκανε ο Μητσοτάκης το'65, που διέγραψε όλα τα αποπληρωμένα από την Επανάσταση και μετά, και τα ξαναπληρώνουμε όλα, μαζί με τους τόκους μέχρι σήμερα. Το αντίστροφο του "δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" του Ντάριο Φό. Και πληρώνω και ξαναπληρώνω, μιά αιωνιότητα πληρώνω.
8,7 δις πρέπει να δώσουμε την εβδομάδα των εκλογών, αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς στις ανειλλημένες υποχρεώσεις μας. Μήπως το πογκρόμ που εξαπολύεται βαθμιδωτά ενάντια σε ανώνυμους που οδηγούν χωρίς κράνος (απαράδεκτο το χωρίς κράνος, άλλο τόσο τα 310 ευρώ πρόστιμο!) και επώνυμους Γιακουμάτους, που σαν ψιλικατζούδες κλέβουν την Εφορία 24000 ευρώ, αποτελεί την προαναγγελία της οικονομικής καρατόμησης των μεγαλόσχημων φοροκλεπτών, που επιβάλλει, πλέον, το ευρωπαϊκό διευθυντήριο;
Το να επισείσεις τον κίνδυνο της συγκυβέρνησης προς την οικονομική ελίτ, έστω και αν αυτή αποκλείεται να γίνει, γονατιστός να παρακαλάει ο Αλέξης μαζί με τον Λαφαζάνη, μάλλον θέλεις να γίνεις αφόρητα πειστικός ότι, φέρτε τα λεφτά απ' έξω, μέσα, αλλιώς αφήνω τον μισητό ΣΥΡΙΖΑ αμολυτό και μετά βρείτε τα εσείς μαζί του, όταν θα είναι κυβέρνηση μόνος του, με ότι επιπτώσεις θα έχει αυτό.
Μιράντα Ξαφά στον Ενικό: Σε ερώτηση πολίτη που της είπε ότι ο Μίλτον Φρίντμαν διατύπωσε την θεωρία του, με την προϋπόθεση ότι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης λειτουργεί απρόσκοπτα, πώς προτείνει ιδιωτικοποίηση μέχρι και στο σεξ, όταν όλα είναι καρτελοποιημένα, απάντησε ότι ο ΟΟΣΑ έχει εντοπίσει 312 εμπόδια που υπάρχουν για την ανάπτυξη μιας υγιούς επιχειρηματικότητας και κάνει ότι μπορεί να τα ανατρέψει.
Γειά χαρά τι κάνεις; Ότι μπορώ.
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εξ Ιωαννίνων ορμώμενη, απαντά σε πολίτη που την ρωτά για τα Ολυμπιακά ακίνητα τα οποία καταρρέουν, ενώ θα μπορούσαν να προσπαθήσουν έστω, να τα αξιοποιήσουν προς όφελος του δημοσίου, δηλαδή της κοινωνίας.
Απάντηση: Τα Γιάννενα δεν έχουν Ολυμπιακά ακίνητα.
Όταν η αλαζονεία συγχρωτίζεται με τον πανικό, ειδικά μόλις βρεθεί μπροστά στην ανυστερόβουλη, δίκαιη οργή του πολίτη, την στιγμή που δεν του κλείνει το στόμα κανένα καρακόλι, τότε οι απαντήσεις παίρνουν τη μορφή της απώτατης βλακείας.
Όσο και να σφίξουν τα κωλομέρια δεν γλυτώνουν το γαμήσι κατά το ήμισυ. 




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής