Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Μετά την επιτυχία του στο Στρασβούργο, κάλεσαν τον Αντώνη και στο Τσίρκο Μεντράνο!

Μετά την επιτυχία του στο Στρασβούργο, κάλεσαν τον Αντώνη και στο Τσίρκο Μεντράνο!
* Θα κάνει τον κλόουν!
* Νέα καριέρα, λοιπόν, τον περιμένει μετά την πανευρωπαϊκώς αναγνωρισμένη ως μαριονέτα της τρόικας...
* Στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Σίμος απάντησε ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει ν' αποφασίσει, επιτέλους, αν θέλει ή όχι να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό τσίρκο...
* Στο τσίρκο με τα δάνεια, πάντως, οι τραπεζικές ακροβασίες αφήνουν τους πολίτες-θεατές με... 
ανοιχτό το στόμα.

* Ειδικά τα (ιλιγγιώδη) νούμερα δανείων στο κενό (και χωρίς τραπεζικό δίχτυ ασφαλείας...).
* Αλήθεια, η συνδικαλίστρια μέλος της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που πήρε στεγαστικό δάνειο 1,2 εκατ. ευρώ (!), το πήρε για ν' αγοράσει σπίτι ή της το έδωσαν για ν' αγοράσουν τη σιωπή της;
* Εκτός κι αν ο ουμανιστής Αντζελο ήθελε ν' αποδείξει ότι ο καπιταλισμός δεν είναι κατ' ανάγκην απάνθρωπος και το κεφάλαιο μπορεί ν' αγκαλιάσει με στοργή την εργατική τάξη...
* Με τέτοια σοσιαλιστική προσέγγιση θα μπορούσε να ήταν και επικεφαλής της τράπεζας (ιδεών) του ΚΚΕ!
* Και στο εργασιακό τσίρκο, πάντως, η χώρα μας κατέχει τα πρωτεία, παρουσιάζοντας το υπερθέαμα «Το μεροκάματο του τρόμου»!
* Θηριοδαμαστές-εργοδότες έχουν καταφέρει (με πειθώ και μαστίγιο...) να εκτελούν οι εργαζόμενοί τους το νούμερο της απλήρωτης εργασίας.
* Με αυτό τον τρόπο, δεν εξεγείρονται και οι άνεργοι, αφού σιγά μη θέλουν να δουλεύουν και να μην πληρώνονται...
* Ετσι, και πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, διορθώνεται η κοινωνική αδικία κάποιοι να εργάζονται (και να έχουν τα προς το ζην) και κάποιοι άλλοι όχι (και να ζουν στο περιθώριο).
* Και επέρχεται η εδώ και δεκαετίες ζητούμενη κοινωνική ισότητα (στην εξαθλίωση, βέβαια, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας..).
* Με την ευκαιρία, είναι πολύ λογικό να βιάζεται να απολύσει υπαλλήλους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αφού τ' όνομά του είναι Γρηγοράκος!
* Πιο γρήγορος και από τη σκιά του είναι ο Αστυνόμος Δένδιας. Δεν πρόλαβε το δικαστήριο ν' αφήσει ελεύθερο τον Σακκά και τον ξανασυνέλαβε...
* Βρέθηκε, λέει, σε γιάφκα ένα ξεχασμένο αποτύπωμά του. Κι αμέσως η αστυνομία έσπευσε να του το δώσει, διότι το παλικάρι το έψαχνε τόσο καιρό και δεν το έβρισκε!
* Αν η Αντιτρομοκρατική βρει και τη μαγκούρα του παππού (κάπου την άφησε και δεν θυμάται πού...), θα είμαστε υπόχρεοι αν του την επιστρέψει.
* Και επειδή η κυβέρνηση υπεραμύνεται της νομιμότητας, η προφυλάκιση του Σακκά για 31 μήνες και όχι για 18, που είναι το ανώτατο όριο σύμφωνα με το νόμο, είναι η απόδειξη για το πώς την εννοεί στην πράξη.
* Καλ
ή μας εβδομάδα, σύντροφοι... 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής