Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Σαμαράς ο αρχιερέας της κάθαρσης !!! Γράφει ο μπλακ-αης

Ο πολιτικος απατεων Ανδωνης προσπαθει να αποπροσανατολισει απο την ατυχια της κατευθυνομενης πολιτικης δουλοπρεπειας του στην εξωελληνιδα εντολοδοχο του γερμανιδα Μερκελε αφηνοντας να πιστευει ο χαχολος εναπομειναντας ψηφοφορος του οτι αυτος ειναι ο πρωθιερέας της καθαρσης
ελπιζοντας και σε πολιτικα οφελη απο αυτην την σταση του βγαζοντας στην "σεντρα" τα γκολντεν μποις της Καραμανλικης νουδου !!!


Ο πολιτικος της εξαπατησης των ψηφοφορων του με τα αντιμνημονιακα οραματα του και των διαπραγματευτικων υποσχεσεων του εφοσον "καλυψε" ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τον συνεταιρο του στην Εταιρεια Πολιτικων Εξαπατησεων Ε.Π.Ε. πολιτικο κακουργο Βανγκελη απο την υποθεση της συμβασης των υποβρυχιων αλλα και την παροχη του Σκαραμαγκαεφοσον ξεχασε να κανει επιτροπη διερευνησης του πως φθασαμε στο μνημονιο"καλυπτοντας" ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τον συμμαθητη του και συγκατοικο του στο Αμερικα ταιμ... ερχεται τωρα να μας πουλησει και την νεα απατη του περι αρχιερεα της καθαρσης !!!!
Εκτος του οτι δεν τον πιστευουμε ...αλλα ουτε του εχουμε εμπιστοσυνη για την συνεχεια των δικαστικων ερευνων οτι θα μεινουν ανεπηρεαστες...οπως ουτε δεν ξεχνουμε οτι μας "γαργαλαει" το γεγονος οτι ..."μια φορα Απατεων ...απαξ Απατεωνας"...!!!! αρα "κατι" παει να "καλυψει" παλι με αυτην την σταση του ...ισως ακομη και θεματα που ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ !!!
Την σταση της Δικαιοσυνης στις υποθεσεις των χρυσαυγητων δεν ειναι πρεπων να σχολιαστει αλλα ομως ειναι αναγκαιο να αναφερθει οτι οταν τοσοι ποινικολογοι μιλουν για "αιτιες διωξεων που δεν προεξοφλουν προφυλακισεις"... τοτε ειναι κατι που πρεπει να επισημανθει οτι ο κοσμος μιλαει για..."κατευθυνομενες αποφασεις επιλεκτικων στοχων"...!!! αν τις συγκρινουμε με δικαστικες διωξεις που αφορουν πολιτικους συναδελφους του και αναγκαιους για την επιβιωση του ανηθικου και αναρμοστου διδυμου κουβερνου της εταιρειας Σαμαρας & Βενιτζελος Α.Ε. ...
Αρα σαν συμπερασμα Αντωνη Σαμαρα πολιτικε απατεωνα ο πολιτικος χρονος σου τελειωνει και δεν γινεσαι πιστευτος ουτε στους χαχολους εναπομειναντες ψηφοφορους σου γιαυτο και καλον ειναι να αρχισεις να προετοιμαζεσαι ...!!!! και μαλιστα απο τον Μαρτη !!!! ακου που σου λεω ...το ξερουν ολοι οι βοολευτες σου !!! δεν μπορει ..."κατι τις" θα ακουσες και συ για τον ...καιρο του Μαρτιου !!!!



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής