Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΠΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ

Ερχεται, λοιπόν, σήμερα το Σαμαρικό antinews να κάνει μια εντυπωσιακή παραδοχή: Η ηγεσία της Ν.Δ, όντως έχει καταληφθεί από πανικό και αντιδρά σπασμωδικά γιατί αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι θα υποστεί συντριβή όποτε και αν γίνουν οι εκλογές...
Ο πανικός δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος. Και το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν,Δ. πρέπει να έχει καταληφθεί από άκρατο πανικό.
(Λέτε να προέρχεται από τις λεγόμενες κρυφές δημοσκοπήσεις, όπως γράφουν κάποιες Κυριακάτικες εφημερίδες που δείχνουν την εκλογική καταβαράθρωση της Ν.Δ;)  Όπως και να είναι όμως, το να καλεί σε βοήθεια τον …μεγαλοδύναμο, το κόμμα της Συγγρού, μόνο γέλια προκαλεί το γεγονός. 

Αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ:...
«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του. Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του».  
Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του Τσίπρα δεν είναι κάτι κρυφό. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ τις έχει κάνει γνωστές, πριν χρόνια μιλώντας σε εφημερίδα των Κυκλάδων στην οποία δήλωνε κατηγορηματικά ότι είναι άθεος και δεν πιστεύει στην θρησκεία άσχετα αν σήμερα και ενόψει της πρωθυπουργίας του .. αγιάζεται.  
Απ’ την άλλη όμως δεν καταλαβαίνουμε αυτές τις ανακοινώσεις της Ν.Δ που απευθύνονται κύρια στο θρησκόληπτο «ποίμνιο». Αφού ο Σαμαράς έχει νταλαβέρια προσωπικά με τον … Μεγαλοδύναμο γιατί δεν τον καλεί να .. καθαρίσει για πάρτη του; Θα απαλλάξει και την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ από το .. άγχος της μετανάστευσης. 

Ερχεται, λοιπόν, σήμερα το Σαμαρικό antinews να κάνει μια εντυπωσιακή παραδοχή: Η ηγεσία της Ν.Δ, όντως έχει καταληφθεί από πανικό και αντιδρά σπασμωδικά γιατί αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι θα υποστεί συντριβή όποτε και αν γίνουν οι εκλογές. Και μάλιστα αυτή την διαπίστωση την αποδέχονται και οι περισσότεροι σχολιαστές του άρθρου. 
Γράφει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα που αναφέραμε: «Σκηνικό ήττας για τη Νέα Δημοκρατία που πρέπει να ξυπνήσει άμεσα σε όλα τα επίπεδα –κυβέρνηση και κόμμα- καταγράφουν οι επί μέρους «μυστικές» δημοσκοπήσεις που έγιναν αυτή την περίοδο σε όλη τη χώρα για τις ανάγκες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Τα στοιχεία που έφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Συγγρού, προκάλεσαν ευλόγως αγωνία καθώς προκύπτει μια μεγάλη απόσταση της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ που σε μερικές περιφέρειες ξεπερνά και τις επτά ποσοστιαίες μονάδες ενώ σε ορισμένες περιοχές αγγίζει ακόμη και το 10%, ενώ αντέχει ακόμα η Χρυσή Αυγή και ο κυβερνητικός εταίρος το ΠΑΣΟΚ εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη». 
Δηλαδή, ομολογούν πια ανοιχτά και οι πιο «μαχητικοί» δεξιοί ότι τα κόμματα της άθλιας συγκυβέρνησης θα «λουστούν» μια τεράστια αποδοκιμασία από το εκλογικό σώμα κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση γ’ αυτούς δεν είναι πια αναστρέψιμη. Το ζήτημα είναι τι θα τους διαδεχθεί. Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.  



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής