Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Τρομοκρατήστε γιατί χανόμαστε!!!




Ξηρο-τρομο-λαγνία και ξε(η)ρό ψωμί.Άλλη μια ημέρα ...αποκαλύψεων, κόντρας, σχεδίων και τρομο-υστερίας από όλα τα μέσα.
Έτσι πρέπει,η σωστή ενημέρωση μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες, σχολιάζει και επικεντρώνεται σε κάθε... σκοτεινό σημείο, ώστε οι φωτεινοί εγκέφαλοι να διασφαλίσουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.
Το μυαλοπλύσιμο επικεντρώνεται στο επόμενο μεγάλο χτύπημα και ως εκ τούτου μπάτσοι βγήκαν...
στη γύρα για περιπολία!
Μπάτσοι παντού με πλήρη εξάρτηση και συγκεκριμένες εντολές.

             "Τρομοκρατήστε γιατί χανόμαστε!"
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση μας, κυμπάρισσα και γαλαντόμα, όπως πάντα μην ξεχνιόμαστε, μοιράζει τέσσερα  εκατομμύρια από το υστέρημα της,  σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον ξηροτρομοκράτη!
Και το ερώτημα δεν είναι αν υπάρχουν χρήματα, υπάρχουν για όποιο σκοπό θέλει η κυβέρνηση.Το ερώτημα είναι αφού μπορεί και εξοικονομεί για τον Ξηρό γιατί δεν δίνει και στους έρμους τους συνταξιούχους;
Γιατί  δεν μοιράζει αυτά τα τέσσερα εκατομμύρια στους άνεργους που δεν παίρνουν ούτε το ευτελές ποσόν του ταμείου ανεργίας;
Γιατί  δεν παρέχει φάρμακα στους καρκινοπαθείς, που καλούνται πλέον να πληρώσουν για την θεραπεία τους-και καλά να έχουν- στους ανασφάλιστους, που τρέμουν στην ιδέα ότι θα αρρωστήσουν, στα παιδιά που πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο!
Δεν φτάνουν, θα ισχυριστούν  κάποιοι, για όλους, ενώ όλοι μπορούν να αντέξουν έναν μικρό φόρο ακόμα προκειμένου να "παταχθεί" η τρομοκρατία !
Ιερός σκοπός η πάταξη της, όπως και της φοροδιαφυγής εξ' άλλου,εγώ πάντως παιδιά δεν κινδυνεύω, δεν νομίζω πως θα χτυπηθώ από τους τρομοκράτες.Δεν είμαι στόχος των ανταρτών, των πυρήνων, ή του Ξηρού.
Αντίθετα, κάθε ημέρα γίνομαι στόχος  του κάθε Σαχλαμάρα της κυβέρνησης, που ανάλογα με το πόσο άγρια τον ξεσκίζει η σύμμαχος Ευρώπη  δια των τροικανών, βγάζει τα απωθημένα και το ...αντριλίκι του πάνω μου.
Κάθε  μέρα είμαι στόχος του μπάτσου, που είναι απέναντι σε κάθε πορεία, ενώ θα έπρεπε να είναι μέρος της.
Κάθε μέρα είμαι ο στόχος  των επαγγελματιών  παπαγάλων, που αδρά αμειβόμενοι εξευτελίζουν την έννοια της ενημέρωσης.
Είμαι  στόχος του συστήματος, των νόμων, της δικαιοσύνης και κάθε τρελού φιρερίσκου της εξουσίας!
Δεν πιστεύω ότι η...αναγέννηση της τρομοκρατίας έγινε ερήμην των γνωστών-αγνώστων, κρατικών-παρακρατικών, αντιτρομοκρατών  και ότι αντί κυκλοφορεί στο χώρο.
Αρα  μεταξύ τους γνωρίζουν καλά τι γίνεται, έχουν άριστη πληροφόρηση και το ποσόν της επικήρυξης-στις ίδιες τσέπες θα μπει, για το καλό της ..έρευνας, το σπάσιμο του αποστήματος, την πάταξη της τρομοκρατίας,το καινούριο μνημόνιο, την απελευθέρωση των απολύσεων, την άρση των περιορισμών για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, τους νέους φόρους στα ακίνητα, το νέο κούρεμα των συντάξεων και μισθών και ότι άλλο ξεχνά ο δικός μου εγκέφαλος αλλά θυμάται πολύ καλά ο εγκέφαλος των τρομοκυβερνώντων!
Και όταν ξυπνήσουμε από τον βαθύ ύπνο του δικαίου, θα έχουν περάσει όλα όσα θέλουν να περάσουν, οι άνεργοι θα είναι τρία εκατομμύρια, οι άστεγοι θα πλημμυρίσουν τους δρόμους, οι νέοι μας θα πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς, οι ουρές στα συσσίτια θα είναι χιλιόμετρα, και η Ελλάδα του Σαμαρά, του Αδώνιδος, του Βαγγέλη και του κακού συναπαντήματος θα αναπτύσσεται, θα ευημερεί, θα έχει πλεόνασμα, θα βγει στις αγορές!
Που πας καημένε Καραμήτρο!!!



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής