Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.



Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Ζούμε σε μια κοινωνία που τα συναισθήματά της σέρνονται πίσω από κουβέντες και υπονοούμενα των Μπάμπηδων και των Γιώργηδων. Μια πολιτεία που έχει ανάγει τα επικοινωνιακά τρυκ και το παιχνίδι χειραγώγησης των μαζών σε διατριβή. Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης δουλεύουν τέτοιες υπερωρίες που για να τους προλάβει κανείς θα έπρεπε να μπει σε μόνιμη αγρυπνια. Ετσι και κάνεις πως κοιμάσαι,  ξυπνάς τίγκα από τα τσιμπήματα !  Το που θα γύρει η ελληνικη κοινωνία είναι ο καλύτερος τζόγος αυτή τη στιγμή. Ποιο δόλωμα θα αρπάξει.
Η κοκκινοσκουφίτσα που κοιτάζει παραξενεμένη τη γιαγιούλα.
Γιατί έχεις τόσο μεγάλο στόμα γιαγιούλα? Για να σε φάω καλύτερα της λέει και ψάχνει τρομοκρατημένη το κυνηγό που θα τη σώσει. Ακόμα και οι χειρότερες καμπάνιες τρομοκράτησης των καπνιστών είναι παιδικη χαρά σε σύγκριση με τα πάνελ που στήνονται για το αν θα πάρουμε την επόμενη  δόση, με εκείνες τις σοκαρισμένες φάτσες για το τι θα γίνει αν δεν κόψουμε τις αντιμνημονιακές σκέψεις.
Αν  όλοι βγάλουμε το σκασμό και υπακούσουμε στις υποδείξεις θα βγούμε από το τούνελ. Ενα χαρακίρι δρόμος είναι ακόμα και μετά ... η αιωνιόητα!  Και όλα αυτά για να στρωθεί η μονόπολη και να γίνουν καλές και συμφέρουσες μπίζνες.
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει πλεόνασμα. Ανοησίας και ανευθυνότητας. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κι όπου βασιλεύει η ανοησία τίποτα καλό δεν θα βγει. Γιατί θα το βάλουμε το χέρι στη φωτιά, αργά ή γρήγορα και θα το κάψουμε. Πρώτη φορά θα είναι?





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής