Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Διότι κάθε χρόνο ήθελα να κανω έναν Καζαμία αλλά ποτέ δεν προλάβαινα. Φετος ίσα που το προλαβαίνουμε οποτε......

Ιανουάριος
Ο Υπουργός Οικονομίας βρίσκει νέα μέτρα για να μπαλώσει την μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού η οποία ως αναμένετο σκάει μύτη. Πλεον φορολογείται ο αέρας που αναπνέουμε, με ελαφρύνσεις (διοτι κανουμε και κοινωνική πολιτική) για όσους έχουν άσθμα ή για συνταξιούχους και ένστολους. Οι βουλευτές απαλλάσσονται διότι οι περισσότερες ανάσες που παίρνουν είναι για το καλό μας. Ο Σύριζα καταγγέλει το μέτρο ως ισοπεδωτικό, το ΚΚΕ ζητά έξοδο απο την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, οι Ανεξέλληνες ζητούν απο τους πατριώτες να κρατούν την αναπνοή τους εις ένδειξη διαμαρτυρίας και η μισή ΧΑ πέφτει νεκρή επειδή το έκανε πρώτη και της άρεσε. Ο κος Κουβέλης δηλώνει παρών αναπνεοντας στα κουφωτά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει λόγο για προσωρινό μέτρο το οποίο δεν θα είναι μόνιμο, αν και είναι αναγκαίο, μέχρι τουλάχιστον να βγουμε στις αγορές.
Στα λοιπά νέα ανακοινώνεται από την κυβέρνηση η κατάργηση του ΕΟΠΥΥ με απόφαση ανάλογη αυτής του κλεισίματος της ΕΡΤ. Ο Υπουργός Υγείας κος Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει τα παράπονα των ασφαλισμένων και των ιατρών με την λακωνική έκφραση "αμα δεν πλερώνετε να ψοφήσετε". Ο Σύριζα αναγγέλει κατάργηση της κατάργησης του ΕΟΠΥΥ οταν γίνει κυβέρνηση και επαναπροσληψη των απολυμένων. Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλει το Συριζα πως θέλει να μας γυρίσει στο χτες, το ΚΚΕ καταγγέλει το Σύριζα πως ειναι κατά βαθος παλιοκαπιτάλες, οι Ανεξελ καταγγέλουν την κυβέρνηση πως θέλει να μας ξεκάνει για να πουλήσει τα κοιτάσματα μιας άδειας χώρας στους Εβραίους και στον Σόρος και η ΧΑ δέρνει 27 μετανάστες, 8 κομμουνιστές, 43 αναρχικούς και ένα περίπτερο εις ενδειξη διαμαρτυρίας. Οταν ο Παναγιώταρος συλλαμβάνεται, μετα απο άρση της βουλευτικής του ασυλίας δηλώνει τα εξής βαρυσήμαντα:
"
α)  Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες
β) Δεν κάναμε βίαιες επιθέσεις, απλα κάναμε προπόνηση στην ενόργανη γυμναστική με φίλους. Τα υπόλοιπα ειναι προπαγάνδα των τσοντοκαναλων. Αγοράστε μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής
γ) Καταγγέλω το ρατσισμό και τη βία
"



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής