Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ....

«O Ελληνισμός την 25η Μαρτίου εορτάζει την επέτειο της Επανάστασης ενάντια στον τουρκικό ζυγό, ενάντια στον κατακτητή. Οι Έλληνες, ενωμένοι, ξεσηκώθηκαν για την Ελευθερία. Ήταν λίγοι απέναντι σε πολλούς, αλλά είχαν ως βασικό όπλο τους την δύναμη που τους έδινε η δίψα για την απελευθέρωση.
Όμως η επέτειος του....
ξεσηκωμού δεν αποτελεί μόνο ημέρα μνήμης και σεβασμού στους αγωνιστές του 1821.



Η πατρίδα μας σήμερα βιώνει μια αλλού είδους ξένη κατοχή, την οικονομική κατοχή που επέβαλαν οι δανειστές και εφαρμόζει η συγκυβέρνηση, η οποία εκτελεί τις εντολές τους.
Η εθνική κυριαρχία καταλύεται, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων κινδυνεύει και οι κυβερνώντες δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εκτελούν τις εντολές των δανειστών.
Τα όσα βιώνει ο ελληνικός λαός από το μνημόνιο και την καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ κάνουν επίκαιρο όσο ποτέ το μήνυμα που έστειλε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός όταν ύψωσε το λάβαρο της Επανάστασης, το μήνυμα που έστειλαν οι αγωνιστές της Απελευθέρωσης.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούμε τον αγώνα των πολεμιστών του 1821. Μαζί με τον ελληνικό λαό θα αγωνιστούμε για να έχουν τα παιδιά μας ένα αύριο σαν αυτό που ονειρεύτηκαν οι αγωνιστές του 1821 και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την πατρίδα μας σε προτεκτοράτο της Γερμανίας, όπως επιθυμούν η Μέρκελ και οι εγχώριοι υποτελείς της».



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής