Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Όχι άλλη μπόχα... κύριε Ντινόπουλε!

Δε αφορμή τις αδιόρθωτες δηλώσεις του Αργυρη Ντινόπουλου (είπε -ή, μάλλον "ξεθαψε"- οτι η Ρενα Δούρου ήταν σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου)  και την έκρηξη της βουλευτινας του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια, η "Παπαλάμπραινα" (left.gr) τον περιποιείται σήμερα καταλλήλως:...
Όχι άλλη μπόχα, κύριε Ντινόπουλε!
Βγήκε και σήμερα ο κύριος Ντινόπουλος της Ν.Δ. στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου να κάνει τη γνωστή... τεκμηριωμένη του αντιπολίτευση...

Είχε προηγηθεί... συνέντευξη της υποψήφιας στην Περιφέρεια Αττικής, Ρένας Δούρου. Ε, και ποιος είδε τον Ντινόπουλο και δεν τον... σιχάθηκε!
Το ότι τα κυβερνητικά παιδιά τρέμουν την ήττα στην Περιφέρεια το ξέρουμε. Θα χάσουν και τον ευνοούμενο του Βενιζέλου και υπάκουο παιδί του μνημονίου, τον Γιάννη Σγουρό.


Βέβαια, η κριτική ακόμα και προ του τρόμου οφείλει να έχει τα όριά της. Τούτο όμως δεν ισχύει γαι τον κύριο Ντινόπουλο, που πιάστηκε από μια φράση της Ρένας Δούρου για τα αμαρτωλά εξοπλιστικά προγράμματα και ξέθαψε τη γνωστή λασποϊστορία για τη θητεία της ως... συμβούλου Τσοχατζόπουλου.
Μα θα μου πείτε, υπάλληλος ήταν η Δούρου στο υπουργείο Άμυνας και δη με μπλοκάκι. Μα δεν πτοούν αυτά το... πηλοφόρι του Ντινόπουλου. Αν δεν είχε δουλέψει θα την ρωτούσε πού είναι τα ένσημά της. Αφού δούλευε, ψέγει το αντικείμενο, διανθίζοντας την ιστορία με ανακρίβειες.
Την κατηγορεί ότι τάχα ήταν προσδεδεμένη (ω θεοί του Ολύμπου και του Κίσσαβου μαζί!) στο άρμα του ΠΑΣΟΚ. Ποιος; Ο βουλευτής μιας συγκυβέρνησης με τον Βενιζέλο και για τη σωτηρία του Βενιζέλου!
Πάντως, εγώ η Παπαλάμπραινα η καημένη από εξοπλιστικά δεν κατέχω. Λέω όμως ότι με τέτοιο βορβορώδες οπλοστάσιο η κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλου όχι μόνο δεν κρύβει την κατρακύλα, αλλά μας ανακατεύει και το στομάχι με την μπόχα...
Είναι λίγο το φαΐ, να το βγάλουμε κι αυτό... Κρίμα κι άδικο!



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής