Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ! Ιδού πως γίνονται οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής, για να γλιτώσουν την παπανδρεϊκή συμμορία από την φυλακή!

Από το λεφτά υπάρχουν, στο να ξεβρωμίσει ο τόπος και τέλος… να το πάρει το ποτάμι! Παίζουν τα ρέστα τους για να γλιτώσουν την τιμωρία.
Κατευθύνουν τους ραγιάδες στα “βολικά σχήματα” με την δικαιοσύνη απλώς να παρατηρεί.
Χθες λοιπόν... αναρωτηθήκαμε για την “δημοσκόπηση” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έδινε στο Ποτάμι το ιλιγγιώδες ποσοστό του 13%! Ρωτήσαμε ευθέως γιατί αυτή η δημοσκόπηση είναι ανυπόγραφη, γιατί δεν έχει αναρτηθεί καν στην... ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου αλλά δεν έχει καν ανακοινωθεί!

Την απάντηση την έδωσε το “Μακελειό” με μία αποκάλυψη που πρέπει να απασχολήσει πλέον την δικαιοσύνη.
Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.
Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν...
τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Την συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη.
Δείτε τώρα τι ακριβώς κάνει ο κύριος Μαραντζίδης. Από προγενέστερη έρευνα του Βήματος για την Χρυσή Αυγή. Από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας βεβαίως – βεβαίως…





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής