Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Zει και βασιλεύει το ρουσφέτι… Απίστευτη τροπολογία από γαλάζιους βουλευτές!

Μια απίστευτη τροπολογία μνημείο, ύμνος στο ρουσφέτι κατατέθηκε στη Βουλή δείχνοντας ότι κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ στη χώρα και στην πολιτική ζωή. 
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία» τέσσερις βουλευτές της Ν.Δ (Γεωργαντάς, Βογιατζής, Κωνσταντινίδης και Κόνσολας), οι οποίοι εκλέγονται σε παραμεθόριες περιοχές, με δύο πανομοιότυπες τροπολογίες ζήτησαν το αδιανόητο:... να αλλάξει ο νόμος ώστε να μπορούν να αποσπούν δημοσίους υπαλλήλους στα πολιτικά τους γραφεία, τακτοποιώντας έτσι ημετέρους και ψηφοφόρους.
Πως έχουν τα πράγματα. Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο υπάλληλοι οι οποίοι διορίζονται με μοριοδότηση λόγω εντοπιότητας σε παραμεθόριο ή προβληματική περιοχή υποχρεούνται να παραμείνουν στην υπηρεσία τοποθέτησής τους για μία τουλάχιστον δεκαετία χωρίς καμία υπηρεσιακή μεταβολή. Κι αυτό λόγω των τεραστίων αναγκών που υπάρχουν στις παραμεθόριες περιοχές με υποστελεχωμένες υπηρεσίες.

Τι ζήτησαν οι τέσσερις γαλάζιοι; «Κατ' εξαίρεση να επιτρέπεται η απόσπαση των συγκεκριμένων υπαλλήλων σε γραφεία βουλευτών, οι οποίοι εκλέγονται στην ίδια παραμεθόριο περιφέρεια ακόμα κι αν ο υπάλληλος δεν συμπληρώσει την απαιτούμενη δεκαετία στην υπηρεσία». Με απλά λόγια δημόσιος υπάλληλος που διορίζεται σε παραμεθόριο περιοχή, αν και είναι υποχρεωμένος να παραμείνει δέκα χρόνια στην ίδια θέση, στα πέντε να μπορεί να την. «κάνει» και να παρκάρεται σε γραφείο βουλευτή προκαλώντας νέα κενά στην υπηρεσία που είχε διοριστεί. Το επιχείρημα των βουλευτών; Κρατηθείτε. Οι καιροί άλλαξαν και οι βουλευτές δεν μπορούν πλέον να βρίσκουν άξια στελέχη για τα γραφεία τους.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής