Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο Θεός Αγαπάει τον Γιάννη Σμαραγδή - by To Skouliki Tom

Εξαιρετικά κρίνονται τα νέα που έρχονται από τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, αφού με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου που πάρθηκε με εντολή Σαμαρά έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον Θεό, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής διορίστηκε νέος Πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Όπως είναι γνωστό, ο προηγούμενος πρόεδρος του φεστιβάλ ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης που παραιτήθηκε από τη θέση του,
επικαλούμενος τις ανάγκες των δύο νέων ταινιών που ετοιμάζει με τίτλους "Ο Θεός Αγαπάει τον Καυλιάρη" και "Gaymaniac" η οποία θα προβληθεί σε δύο μέρη.
Η ανακοίνωση του διορισμού του Γιάννη Σμαραγδή έριξε από τα σύννεφα τον δεύτερο μεγαλύτερο σκηνοθέτη της Ελλάδας Χριστόφορο Παπακαλιάτη που απείλησε ότι αν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν αναθεωρήσει, θα αρχίσει να γαμάει όποια μάνα βρει μπροστά του.
Απαντώντας στις απειλές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο κ. Σαμαράς είπε ότι η επιλογή του Γιάννη Σμαραγδή έγινε καθαρά με αξιοκρατικά κριτήρια λαμβάνοντας υπόψη το χρόνιο γλείψιμο που δέχεται από τον κ. Σμαραγδή και την εμετική μαντινάδα που του είχε αφιερώσει πέρσυ το καλοκαίρι.
Για όσους δεν το θυμούνται, ο Αντώνης Σαμαράς είχε βραβεύσει τον Γιάννη Σμαραγδή για την ξεχωριστή συμβολή του στον πολιτισμό και τους γλυκούς ύπνους που έχει χαρίσει σε χιλιάδες Έλληνες με τις ταινίες του, οπότε ο κ. Σμαραγδής είχε απαγγείλει στον Πρωθυπουργό τη μαντινάδα "Σαν ήλιος βγήκες φωτεινός, στ' Αμερικής τ' αλώνι κι έλαμψες κι ήρθες νικητής και σ' αγαπάμε όλοι"
Σχολιάζοντας την απάντηση του Πρωθυπουργού, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποφάσισε να του αφιερώσει κι αυτός μια μαντινάδα που πήγαινε κάπως έτσι "Σαν πούστης μπήκες κουνιστός, στης Μέρκελ το σαλόνι κι έσκυψες κι ήρθε ο Γερμανός και στον φορμάραν όλοι".
by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Με αφορμή το διορισμό του και την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το βιβλίο του Κουφοντίνα, ο Γιάννης Σμαραγδής αποφάσισε να γράψει κι αυτός ένα βιβλίο με τίτλο "Γεννήθηκα για να γλείφω αρχίδια" το οποίο αναμένεται να γεμίσει τη βιτρίνα του Free Thinking Zone και να γίνει ανάρπαστο από τους φίλους εφοπλιστές και πολιτικούς του γνωστού σκηνοθέτη.)
Δεχόμαστε παραγγελίες για το βιβλίο του Γιάννη Σμαραγδή στη σελίδα μας



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής