Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η φιλάνθρωπος Κυβέρνησις ...


Χαράς Ευαγγέλια από χθες!
Μετά την ανακοίνωση του Σαμαρά και την επιβεβαίωση του κυβερνήτου Στουρνάρα για την διανομή 500 εκ. Ευρώ από το πλεόνασμα - το οποίο δεν παραδέχεται ότι υπάρχει ο κακεντρεχής Όλι Ρεν - πλήθος λαού κατέκλυσε τας οδούς πανηγυρίζοντας δια τα χαρμόσυνα νέα.
"Μέγας φιλάνθρωπος" ανέκραζαν σε κατάσταση δέους χιλιάδες λαού για τον κυβερνήτη τους!


Είναι πράγματι σπουδαίον επίτευγμα όταν έχεις ο ίδιος αφαιρέσει πάνω από 4.400 ευρώ από 10.000.000 έλληνες έκαστον να επιστρέφεις 500 ευρώ σε 1.000.000 από αυτούς!
Και είναι μέγα δυστύχημα που απουσίαζαν από τους πανηγυρισμούς περί των 6.000 Ελλήνων και Ελληνίδων που δεν άντεξαν τον ενάρετο δρόμο της φιλανθρωπίας της Κυβερνήσεως και αυτόχειρες αποδήμησαν πρόωρα εις Κύριον! Δεν πρόλαβαν να χαρούν για το μέγα επίτευγμα !!!
Διότι πως αλλιώς να περιγραφεί αυτό που επέτυχαν οι κυβερνήτες μας;
Με την Δημόσια Υγεία και Παιδεία σε φάση ολικής καταστροφής, με χιλιάδες απολύσεις να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των εργαζόμενων στο Δημόσιο, με εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν ήδη βάλει λουκέτο, με 2 εκατομμύρια σχεδόν άνεργους, με τα ασφαλιστικά ταμεία έτοιμα να καταρρεύσουν, με τα σισσίτια και το ψάξιμο των σκουπιδιών - αφού 1 στους 5 σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τρόφιμα - να έχουν γίνει καθημερινή πραγματικότητα, την παιδική θνησιμότητα να αυξάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το 1950 και το Ποτάμι των μπομπολοψυχάρηδων να "σαρώνει" στις δημοσκοπήσεις, πως να μην πανηγυρίζει κανείς ;
Κάποιοι εμπαθείς βέβαια θα βρεθούν πάλι δια να κατηγορήσουν τον κυβερνήτη μας για φιλανθρωπική μεροληψία.
Και γιατί αυτό; Επειδή τα χρήματα θα δοθούν εις τους ένστολους και τους πιο φτωχούς με οικονομικά κριτήρια;
Είναι βλέπετε ο λαός αχάριστος και καχύποπτος! Φταίει όμως και ο κυβερνήτης διότι σε ότι αφορά την επιλογήν του για τους ένστολους δεν κατέστησε σαφές αν αυτό θα δοθεί μόνο στους στρατιωτικούς ή θα περιλαμβάνει και τους αστυνομικούς.
Διότι αν η χορήγησις των 500 Ευρώ αφορά και τους αστυνομικούς και ειδικά τους υπηρετούντες στα ΜΑΤ και ΥΜΕΤ τότε μπορεί κάποιοι να ειπούν ότι η πράξις της κυβερνήσεως δεν αφορά φιλανθρωπίαν αλλά έκτακτη πληρωμή (bonus) για την πίστη τους και αφοσίωσιν εις την Γερμανικήν Τοπικήν Διοίκηση - αλλιώς καλούμενην ψευδεπιγράφως "Ελληνική Κυβέρνηση" - που έλαβον έκφρασιν με τα χιλιάδες χημικών και σπασμένων κρανίων κακόπιστων πολιτών που είχαν το θράσσος να διαμαρτύρονται επιμόνως και να ζητούν Δημοκρατία, όταν έχουν τέτοιους λαμπρούς και προπάντων φιλάνθρωπους κυβερνήτες !
Δεν ημπορούν να αντιληφθούν άπαντες οι κακόπιστοι ιθαγενείς ότι οι κυβερνήτες μας αποτελούν γνήσιον δείγμα φιλανθρώπων, οι οποίοι αφού πρώτα μας οδήγησαν εις τον όλεθρον και τον λιμό έρχονται εις την συνέχειαν ως αρωγοί ανιδιοτελώς να συνδράμουν με το πλουσιοπάροχον ποσόν των 500 Ευρώ, ενδεχομένως πρωτίστως όσους εστήριξαν την προσπάθεια των δια την σωτηρία των αγαθών τραπεζιτών, της αγίας Ε.Ε. και του ιερότατου ΕΥΡΩ.
Και είναι εξαιρετικά σημαντικόν να ενθυμούμεθα όλοι ότι ουδεμία σχέσις ενυπάρχει εις το γεγονός ότι η φιλανθρωπία αυτή λαμβάνει χώραν εις περίοδον δύο μηνών πριν από την διεξαγωγή επερχόμενων εκλογών.
Αποτελούν τα ανωτέρω μέγα δίδαγμα περί του ποιόντος των κυβερνητών μας το οποίο δεν θα παραλείψουμε να λάβουμε υπόψιν μας ιδιαίτερα την στιγμή της ψήφου εις τας εκλογάς!
Ως άνθρωποι και ως απλοί Έλληνες θα πράξουμε το χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας και την πατρίδα και θα επιστρέψουμε το φιλοδώρημα των κυβερνητών μας ως εξοστρακισμό, εκ φιλοπατρίας και φιλανθρωπίας ορμώμενοι!



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής