Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Θα είναι τελικά η Χρύσα Ούτση, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης στο νομό Ξάνθης για τους ΑΝΕΛ ;

Το τελευταίο 24ωρο φημολογείτο ότι η υποψηφία αντι περιφερειάρχης για τον Ν. Ξάνθης με τον συνδυασμό του Τερενς Κουικ θα είναι η υπεύθυνη της γραμματείας αλληλεγγύης των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την Β. Ελλάδα η κ. Χρύσα Ούτση.
Αυτό αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη, διότι είναι ένα άτομο το οποίο δεν έχει κουράσει τον κόσμο , έχει πολιτική και κοινωνική δράση, είναι πτυχιούχος εγκληματολογίας   και επι σειρά ετών καθηγήτρια στην σχολή αστυνομίας και υπηρετεί αρκετά χρόνια την αυτοδιοίκηση.


Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, δεν μας αρνήθηκε αλλά ούτε μας επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα της και μας προέτρεψε να περιμένουμε τις επόμενες ώρες την επίσημη ανακοίνωση από τον Τερενς Κουικ.
Αν λοιπόν ισχύει η υποψηφιότητα αυτή, οι ΑΝ.ΕΛ έκαναν μια κίνηση πρόκληση, αλλά και ευχάριστη έκπληξη, για την περιφέρεια και έδωσαν μια άλλη επιλογή στους ψηφοφόρους που διαμαρτύρονται για τα ίδια πρόσωπα τόσα χρόνια,  διότι επέλεξαν άτομο της βάσης του κινήματος που δεν υστερεί σε τίποτα από τους άλλους αντί περιφερειάρχες των άλλων συνδυασμών, είναι και αγαπητή σε όλους τους νομούς την Α.Μ-Θ και άτομο που δεν αμφισβήτησε ούτε μια στιγμή τον Πάνο Καμμένο.
Περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις και έχουμε να πούμε πολλά.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής