Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Να μωρέ εδώ, με τους μ@λάκες μέρος πρώτο: Άδωνις

"Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει καλά τη δουλειά του". Όσο παράξενο και να μας φαίνεται, αυτή είναι η άποψη του μέσου στην Έλληνα πολίτη για τον υπουργό υγείας, ο οποίος παρά τις προβλέψεις πολλών, παραμένει ακλόνητος στην καρέκλα του.
"Είναι εργατικός" λένε και ως εργατικότητα ορίζουν την πλήρη υποταγή του στους όρους που θέτουν οι δανειστές μας και την αδιάκοπη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, το twitter και το facebook.


"Γίνεται επιτέλους κάθαρση στο χώρο της υγείας", κλείνοντας νοσοκομεία, απολύοντας ιατρούς, περικόπτοντας χρήματα για τον ιατρικό εξοπλισμό, αφήνοντας βαριά ασθενείς χωρίς φάρμακα και όλα αυτά, με τη δικαιολογία ότι κάποιοι στο χώρο της υγείας έπαιρναν μίζες.
"Καλώς πράττει, έπρεπε να γίνουν μεταρρυθμίσεις στην υγεία", υποστηρίζοντας τη νέα φιλελέ λογική του "it had to be done", που τεχνηέντως τους πλάσαραν τα τελευταία χρόνια, λες και δε μιλάμε για ανθρώπους, αλλά για αριθμούς, λες και δε διοικεί το υπουργείο υγείας της χώρας, αλλά πολυεθνική εταιρεία.
"Τουλάχιστον αυτός δεν έχει φάει λεφτά, είναι έντιμος". Δεν ξέρω πόσο έντιμος μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος τη μια μέρα κατηγορεί δημόσια το Σαμαρά για την υπερψήφιση του δεύτερου μνημονίου και την επόμενη γίνεται στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ίσως περισσότερο ανησυχητικό είναι το ύψος των απαιτήσεων του μέσου Έλληνα από τα πρόσωπα που ασκούν πολιτική εξουσία.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, θα κατέληγε σε συμφωνία με τον Ξέρξη το 480 π.Χ. για να μη δει την Ελλάδα να γίνεται στάχτη και θα έλεγε έλεγε το "Ναι" στον Εμανουέλε Γκράτσι, καθώς οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα ήταν ανόητη. Βγαίνει καθημερινά σε τηλεοπτικές εκπομπές, μπορεί να κοιμάται και να χαμογελάει, γιατί δεν έχει συνείδηση.
Υπάρχει ένα σκίτσο του Αρκά που λέει πως: "Είναι μεγάλη τύχη να γεννηθείς Έλληνας και είναι μεγάλη τύχη να πεθάνεις Έλληνας. Το ενδιάμεσο όμως είναι μεγάλη ατυχία". Ξέρετε τι φταίει ε; Εσείς οι μ@λάκες.
Tyler Durden
ΥΓ: Στείλε το άρθρο σε 3 φίλους σου που θεωρούν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει καλά τη δουλειά του και συνειδητοποίησε άμεσα πως έχεις ηλίθιους φίλους.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής