Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Αυτοί να ‘ναι καλά κι εμείς στα παλιά τους τα παπούτσια!

Mια αποικία χρέους κατάντησε η χώρα μας μέσα στα χρόνια των Μνημονίων. Την ίδια στιγμή η κοινωνία καταρρέει κυριολεκτικά, εξαιτίας της κυβερνητικής διαχείρισης.…
Οι yes sir επέβαλαν το πετσόκομμα συνταξιούχων, τη μείωση των μισθών, το ξεπούλημα κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων και ακινήτων «φιλέτων», τον θάνατο της Δημόσιας Υγείας, της Παιδείας και του Πολιτισμού!!!
Μάλιστα οι απώλειες των ελλήνων... 
στο διάστημα 2010-13, διαμορφώνονται ως εξής:
αγοραστική δύναμη -37%, αποδοχές μισθωτών -37%, απασχόληση -18%, ιδιωτική κατανάλωση -30% και το πιο σημαντικό ότι σήμερα η επίσημη ανεργία ξεπέρασε το 28% και στους νέους το 60%.
Και κάπως έτσι ο λαός βρίσκεται στο πρώτο στάδιο του μελλοθάνατου… Σύμφωνα με έρευνας του ΕΒΕΑ, ποσοστό 59% εκτιμούν ότι δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις για το 2014.
Όσο για την Υγεία μας αυτή καταβαραθρώνεται ολοκληρωτικά . Εκεί η περικοπή ξεπερνά σωρευτικά τα 4,5 δισ. ευρώ από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Βέβαια οι εθνοπατέρες την ώρα που  ψηφίζουν όλα αυτά τα θλιβερά για τους έλληνες πολίτες, φρόντισαν να  επαναφέρουν τις δικές τους αμοιβές σε επίπεδα προ κρίσης, και μάλιστα αφορολόγητες.
Έτσι χωρίς κέρδος κάνουν τα χατίρια στα παλικάρια της τρόικας, στους οποίους τώρα θυμήθηκε μετά τις απολύσεις –διαθεσιμότητες να γίνει και εξίσωση του κατώτατου μισθού στον δημόσιο τομέα με τα 586 ευρώ του ιδιωτικού.

Όσο για την πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, αυτή δεν την ξεχνούν με τίποτα.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής