Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Επιχειρηματική κτηνωδία πέρα από κάθε (νοσηρή) φαντασία

Τη μοχθηρή κακουργία και την κτηνώδη λεηλασία του 4ου Ράιχ και των δωσίλογων ανδρεικέλων του την αποτυπώνει, κανιβαλικά, επιχειρηματίας από την Πάτρα. Είχε επί μήνες απλήρωτους τους εργάτες και τους πέταξε στα μούτρα:
«Τι να πουν τα παιδιά μου που είχαν τρεις νταντάδες και δεν έχουν καμία»!!!
Τα σχόλια περιττεύουν. Εξάλλου τέτοια φρενοβλάβεια κτηνωδίας...
ξεπερνά τα όρια του νευρικού μας συστήματος.
Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ. Το πήραμε από δω:  alfavita
Επιχειρηματίας προς τους απλήρωτους εργάτες του «Τι να πουν τα παιδιά μου που είχαν τρεις νταντάδες και δεν έχουν καμία»
ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ
Του Γιάννη Γεωργόπουλου
Καταστάσεις πέρα και πάνω από κάθε λογική διαδραματίζονται σε γνωστό πατρινό όμιλο, ο ιδιοκτήτης του οποίου οφείλει στους εργαζόμενους μισθούς πολλών μηνών, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να τους κάνει κήρυγμα και να χρησιμοποιεί τρελά επιχειρήματα.
Το τελευταίο του κατόρθωμα – την ώρα που ακόμα και οι λογιστές του προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας – διεκδικεί είσοδο στο βιβλίο Γκίνες, καθώς στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το πρεσάρισμα των υπαλλήλων του, για καταβολή των δεδουλευμένων τους, έφτασε στο σημείο να τους δηλώσει πως «Εσείς ξέρετε από πείνα. Τι να πουν τα παιδιά μου που είχαν τρεις νταντάδες και δεν έχουν καμία».
Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο το οποίο όπως είχαν αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό οι patrastimes, καλούσε τους υπαλλήλους του να ‘πατσίσουν’ για τις οφειλές που τους είχε, παίρνοντας διάφορα είδη που πουλάει στις επιχειρήσεις του, υπό την προϋπόθεση πως θα τους τα χρέωνε σε τιμές πώλησης μετά ΦΠΑ και όχι στην τιμή που αυτός τα έχει προμηθευτεί.





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες. Διαγράφονται μόνο χυδαία σχόλια.

Δημοφιλής αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας

Άγναντα
Χωριό
Άγναντα
Ιστορία
Άγναντα
Πλατεία
Γεφύρι
Πλάκας
Πλατεία
Ξάνθης
Παλαιά
Ξάνθη 1
Παλαιά
Ξάνθη 2
Είσοδος
Καπνικής